SXSW 2005 konferencije

Categories Web produkcijaPosted on

I ove godine, kao i prošle, u Ostinu (Teksas, USA) od 11. do 20. Marta održavaju se višestruke tematske konferencije, kao i multimedijalni festival(i) pod zajedničkim nazivom SXSW 2005. Ove godine konferencija se sastoji od tri glavna događaja, tri tematske celine:

  • SXSW medijsko-muzičke konferencije u okviru koje će se predstaviti stotine kompozitora, muzičara, producenata i drugih poslenika iz muzičkog sveta, iz svih krajeva ove naše planete,
  • SXSW festivala interaktivnosti spaja na jednom mestu “uber-geeks”-e (termin organizatora festivala) i multimedijalne inovatore iz čitavog sveta koji će u četiri dana predstaviti spostvene projekte, ideje i radove, putem brojnih tribina, panela, projekcija, pa čak i party-ja,
  • SXSW filmska konferencija i festival na kome će pokušati da se prezentuju svi aspekti modernog umetničke i poslovne komponete filmskog stvaranja.

Ostin je ovih dana stecište svih zainteresovanih širom sveta koji se u svom radu i stvaranju dotiču pitanja interaktivnosti, multimedije i kreacije. Za sve one koji ne mogu i fizički da prisustvuju ovim dešavanjima, organizator kao i odrešeni broj pojedinaca, propratiće ovaj događaj mnoštvom “emisija” (Web, radio, TV…).

Evo i nekih linkova vezanih za ovu interaktivnu smotru:

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *