Sony Xperia miro i J modeli

Categories Mobile, TechnoPosted on

Sony Xperia miro

Na test su mi stigla dva sjajna Androida iz Sony Xperia serije – modeli “miro” (ST23i) i “J“. Oba su iz slične kategorije, sličnih performansi i približno isti cenovno, ali različitog dizajna.

Sony Xperia miro (ST23i)

Sony Xperia miro

Privlačni Xperia miro ima duboku Facebook integraciju i Sony-jevu xLOUD audio tehnologiju u tankom kućištu elegantnog dizajna. 3,5-inčni ekran omogućava brzo pretraživanje sadržaja, udobno surfovanje Internetom i trenutni pristup zabavnim aplikacijama. Možete prilagoditi boju dolaznih poziva i notifikacija, na primer, možete notifikacijama o Facebook postovima dodeliti plavu boju, a notifikacije o dolaznim pozivima ili alarmu uskladiti sa bojom teme telefona.

Sony Xperia miro

Xperia miro je dostupan u širokoj paleti boja, opremljen Facebook integracijom kroz kontakte, foto galeriju i muzički plejer, kao i Sony-jevom audio tehnologijom xLOUD™ koja omogućava kristalno čist i snažan zvuk. Fotografije i video beleži odličnom kamerom rezolucije 5 megapiksela, a aplikacija Album će zabeležiti i geo-lokaciju svih fotografija.

Sony Xperia miro

Xperia Miro takođe ima i prednju kameru za videopozive, koji se doduše i nisu do sada pokazali kao nešto traženi. Sonyjeva xLOUD tehnologija, Walkman aplikacija i grafički ekvilajzer garantuju vrhunsko mobilno muzičko iskustvo.

Sony Xperia J (ST26i)

Sony Xperia J

Sony Xperia J je sa privlačnim dizajnom i istaknutom veličinom ekrana namenjena korisnicima koji žele kombinaciju sjajnog stila i pristupačnosti. Xperia J dizajnirana je po ugledu na nagrađivani Xperia arc i Xperia arc S, i predstavljaju spoj tanke forme sa naglaskom na displej radi sjajnog vizuelnog doživljaja, ali i ergonomskog luka u pozadinskom delu.

Što se specifikacija tiče – 1 GHz Cortex-A5 procesor (čipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon), te Adreno 200 grafički koprocesor sjajno pogone ovaj model, kojim dominira 4-inčni WVGA TFT ekran, a sve upakovanu u Android 4.0 Ice Cream Sandwich interfejs.

Sony Xperia J

Veliki 4-inčni TFT ekran ima posebno Gorilla® Glass zaštitno staklo koje ga čini otpornijim na udarce i ogrebotine, tak oda nema problema da ga nosite u džepu sa ključevima ili u torbi sa gomilu sitnica. Za komunikaciju “licem u lice”, tu je prednja kamera za prilično nepopularne video-pozive.

Sony Xperia J

Kamera sa 5 megapiksela, LED flešom i autofokusom omogućava fotografisanje i snimanje video-zapisa koji se jednim dodirom mogu postaviti na Facebook. Uz Walkman aplikaciju najdraža muzika je uvek pri ruci, a zvuk je izuzetno kvalitetan zahvaljujući xLOUD poboljšanju visine tona.

Sony Xperia J

Oba Androida su za svaku preporuku, pogotov u odnosu na cenu koja im se kreće u rasponu od 200 do 300€ u maloprodaji, naravno, u paketima operatera možete ih dobit još povoljnije.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *