Sony Ericsson X10

Categories Google Android, MobilePosted on

Kod nas  u redakciju Mobitecha stigao je najimpresivniji Google Android do sada. Reč je o modelu Sony Ericsson X10i, koji je pre svega impozantan po svojim fizičko-tehničkim karakteristikama. Sa svojih 4 inča dijagonale i rezolucijom 480 x 854 piksela, ekran je ogroman, svetao i oštar, te  dominira celim uređajem, pri tome ceo uređaj je prefinjenog dizajna i odaje utisak skupocenosti. Sam ekran je toliko veliki da u položenom položaju možete komotno čitati web stranice širine klasičnih 960px.Ekran jeste veći od onog na Samsung Galaxy S model, ali Super AMOLED ipak ima bolji kontrast i kolorit.

Snapdragon procesor koji radi na 1GHz je više nego dobar izbor za ostatak hardvera (1 Gb ROM-a), ali je šteta što je X10 vezan u startu za Android 1.6. Pored ostalog na X10 se izdvaja i moćna kamera sa rezolucijom koja ide do 8,1 megapiksel, i ovo je trenutno najmoćnija kamera na Android platformi.

U domenu fotografije je očekivano dobar, ali je iznenađujuće dobar u domenu snimanja video zapisa. Ovo je samo kratki prikaz sjajnog uređaja, a koga zanima mnogo više moćiće da pročita u novom Mobitech magazinu.

Do tada, pogledajte malu galeriju,a posebnio obraite pažnju na ekranski prikaz web stranica :

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *