Seve – pijačni hit

Categories Mediji, Novi SadPosted on

Ljudi, pa ovo je stvarno neverovatno. Nakon “curenja” privatnog Severininog filma (fotosa) na Net, i padanja većeg broja servera na kome je hostovan dotični film, prešlo se na offline distribuciju putem CD-a.

Prema izveštajima novosadskog Dnevnika i Politike, CD sa spornim snimkom se tokom vikenda našao u masovnoj prodaji na pijačnim tezgama u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Nije trebalo mnogo, da u ovom neko vidi dobru zaradu.

Evo Dnevnikovog izveštaja:

Citat:

CD “Severina posle malo vina” i “Severina na dlanu” bila je najprodavanija roba juče na novosadskim pijacama, uvereni su prodavci sa Najlona i iz okoline Futoške pijace. Intimni snimci popularne pevačice Severine, koji su podigli na noge hrvatsku i domaću javnost, a neki će reći i čitav balkanski virtuelni internet svet, u Novom Sadu su se, od tezge do tezge, prodavali za 120, 150 i 200 dinara, u zavisnosti od toga da li CD zapisi osim kratkog filma nude i dodatne sadržaje.
CD su prema rečima jednog od prodavaca sa Najlon pijace najviše kupovali klinci od šesnaest-sedamnaest godina, odrasli muškarci, ali i poneka žena. Išlo je kao alva.
Brke su omastili i prodavci u Beogradu, jer kako upućeni tvrde, tamo su se CD zapisi pre nekoliko dana prodavali i po 700 dinara komad.

Autor: S. N.
Foto: S. Vujinović

Please follow and like us:

3 comments

  1. Sad se i još pojavila verzija s tajtlom … na srpskom,užaš živi.
    Ljudi stvarno ponekad preteruju ….

  2. Titlovano?! Pa to nije normalno :))) Gde može da se nađe titl za seve-ta? ;)

    Btw, procenjujem da će za max. nedelju dana sva ova zbrka da se stiša i sve će se vratiti u staru dobru dosadnu kolotečinu na netu :(

  3. Bilo bi zanimljivo sad propratiti i prodaju hardvera. Računari na mala vrata ulaze u domove Balkanaca! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *