Samsung Galaxy – početak test “vožnje”

Categories Google Android, MobilePosted on

Novi Telenor “Kontakt” magazin donosi priču o Samsung Galaxyju i testerima ovog moćnog smartphonea, a u nastavku možete videti prenetu celu stranicu iz magazina. A evo i kako u magazinu vide Samsung Galaxy.

Posao inženjera, bar u industriji mobilnih telefona, jeste da budu inovativni, a programera da… takođe budu inovativni. Kada se mozak programera i inženjera nađu u idealnom spoju, onda nastane nešto kao što je Samsung 17500 Galaxy. Gedžet koji je Telenor ponudio radi na „open source” Android platformi, koja bi trebalo da se narednih godina dokaže kao pravo operativno rešenje za mobilne telefone, ili bolje rečeno personalne računare (net-book u ovom slučaju) sa ugrađenim telefonom.

Samsung 17500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google web servise, kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije. Za ozbiljne ljubitelje muzike nezamenijiv je i njegov dobri stari džek od 3,5 mm. Da bi ga što bolje i verodostojnije testirao, Telenor je novi Samsung 17500 Galaxy ponudio svima koji su od avgusta imali priliku da daju što bolji odgovorna nagradno pitanje koje je bilo postavljeno na adresi http://test.telenor.rs.

Pobednici su odneli Galaxy kući na šest meseci sa pravom korišćenja 5GB Interneta mesečno, a ako im se svidi, što po svemu sudeći hoće, odneće ga i zauvek uz bilo koji postpejd paket.

Goran Aničić je kao iskusni korisnik i bloger za koga nema nepoznanice u mobilnom svetu dobitnicima objasnio prednosti Galaxyja, od fenomenalnih Internet mogućnosti do dizajna i svih pratećih aplikacija kojima je do sada u ovolikom broju mogao da se podiči samo Appleov iPhone.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *