Sajamska gungula

Categories Ekonomija, Novi SadPosted on

Pre nekih sat vremena, predsednik Srbije Boris Tadić otvorio je najveću sajamsku manifestaciju u našoj zemlji – MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM, 72. po redu. Iako ova manifestacija predstavlja ogroman doprinos unapređenju poljoprivrednog sektora i boljem ukupnom boljem plasmanu naše poljoprivrede, sajam zahvaljujući lošoj lokalnoj gradskoj infrastrukturi, predstavlja i veliki problem kako gradskim komunalnim službama tako i stanarima u komšiluku sajma.

Kako startuje sajam tako nastane i velika gungula u njegovoj blizini. Saobraćaj totano kolabira, buka je nesnosna, parking mesta nema “ni za leka”, tako da lokalni stanari moraju da parkiraju par blokova dalje. Ali i to dođe, i prođe.

Mala informacija za sve koji nameravaju da posete sajam ovih dana;parkirajte malo dalje od sajma, na regularnim parkinzima, jer ćete tako uštedeti dosta vremena i goriva, a bićete bezbedniji, nećete platiti parking i ne morate da strepite od “pauka” (podizanje vozila sa njihovog placa je preko 3000,00 dinara). Ulaznice staju 450,00 dinara, tako i da njih morate računati kao zamašnu stavku u poseti sajmu.

Please follow and like us: