Saab 9-5 model 2010 – prve prave fotke

Categories AutomobiliPosted on

Nakon nekoliko nezvaničnih fotki, nemački  Auto Bild došao je do prvih zvaničnih fotki nove uzdanice Saaba modela 9-5 za 2010. godinu. Na pomenutoj adresi možete videti čitavih 30 fotki eksterijera, enterijera i detalja ove zadivljujuće limuzine.

Enterijerom se pruža ergonomija u svakom pogledu, centralnu konzolu krasi 8-inčni touchscreen LCD, a u podnožju nema više mesta za čuveni Saab ključ, već je tu Start-Stop dugme.

Please follow and like us:

2 comments

  1. Pitam se, hoće li se ikada okaniti tih krajnje ružnih i demode rešetkastih otvora za ventilaciju u enterijeru. Auto jeste lep, kako spolja tako i iznutra, ali su mu ti detalji oko instrumenata, kao i ventilacioni otvori više nego ružni. Jednostavno, kvare sklad automobilu.

  2. Da, što se tiče vozačkog okruženja,osim digitalizacije instrumentacije nije bilo dizajn promena u rasporedu, volan je sada GM standard, a masivna rešetka, karakteristična i za Alfe je verovatno u funkciji klimatiazije. Prietio sam i poslednje vreme, vertikalnu formu otvora za ventilaciju čime se postiže veće “pokrivanje” tela putnika prilikom uduvavanja vazduha – mnogo bolje u odnosu na male kružne otvore, nedovoljne mogućnsoti usmeravanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *