Raj u Tivtu od ovog leta

Categories TravelogPosted on

Kao što sam i najavio negde prošle godine iz Porta Montenegra, Tivat nikada nije bio spremniji za novu turističku sezonu, sa potpuno novom marinom za najluksuznije jahte i njihove vlasnike.

Šetalište i stanovi uz obalu, 200 vezova za jahte, kafići i restorani, sadržaji za rekreaciju koji uključuju skvoš i teniske terene, kuglanu, teretanu, studio za aerobik i jogu, nautički muzej i lido bazen sa barom – sigurno će se dopasti svima onima koji ove godine budu posetili Tivat.

Nova marina za jahte Porto Montenegro sigurno će postati in mesto za nautičare na Mediteranu. Investitori u ovom projektu su sve same zvezde svetskog biznisa – britanski lord Jacob Rothschild sa sinom Nathanielom, predsednik Louisa Vouittona i LVMH Moet Hennessyja Bernard Arnault, glavni investitor i vizionar projekta Peter Munk, kanadski biznismen, osnivač i vlasnik Barrick Golda, najveće svetske fabrike za proizvodnju zlata. Sama ova imena garancija su da će se duh juga Italije i Francuske, tradicionalno najpopularnijih destinacija za ljubitelje jahti, vrlo brzo proširiti i Crnom Gorom.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *