Politika, NY Times i Vuk Hamović

Categories InternetPosted on

[imga]http://img66.imageshack.us/img66/8436/politikanytimeseo9.jpg[/imga]

Ko bi predvideo da tri gore pomenuta “subjekta” mogu da se spoje u jednom projektu? Upravo oni su okupljeni oko [b]srbijanskog izdanja [url=http://www.nytimes.com/]NY Timesa[/url]-a[/b].

[imgo]http://www.politika.co.yu/baneri/nyt.gif[/imgo]Nakon, svojevremeno objavljivanog [url=http://www.lemonde.fr/]Le Monde[/url]-a [url=http://www.politika.co.yu/]Politika [/url]je danas dobila novi podlistak i to [url=http://www.nytimes.com/]New York Times[/url]. [i]NY Times [/i]podlistak sačinjen je od izbora tekstova iz originalnog njujorškog dnevnika sortiranog u nekoliko rubrika, od kojih je najsadržajnija [i]World Trends[/i]. Izbor tekstova je sasvim Ok, i čini pravo osveženje Politike ponedeljkom.

Ono što je zanimljivo je da je podlistak nastao u saradnji sa [url=http://www.eft-group.net/index.htm]kompanijom “EFT Group” [/url](dominantna kompanija u trgovini električnom energijom u regionu jugoistočne Evrope) iza koje stoji kontroverzni [url=http://www.cin.ba/Stories/P6_EFT/?cid=410,2,1]off-shore mag[/url] [url=http://www.ekonomist.co.yu/magazin/em196/int/int1.htm]Vuk Hamović[/url], svojevremeno partner[url=http://www.naslovi.net/search.php?q=zoran+drakuli%C4%87] Zorana Drakulića[/url] u još jednoj “kiparskoj” firmi “[url=http://www.vreme.com/cms/view.php?id=354430]Eastpoint[/url]”, poznat po aferama [url=http://www.ekonomist.co.yu/magazin/em196/int/int1.htm]Mali Kolektiv-Nacionalna štedionica[/url], [url=http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/03/06/srpski/T04030501.shtml]preprodaja [/url] [url=http://www.mail-archive.com/sim@antic.org/msg15983.html]električne energije[/url] Srbiji ali i [url=http://www.nin.co.yu/2003-03/06/27734.html]u Srpskoj[/url], [url=http://www.durmitorcg.com/tara/mediji.php]potapanju kanjona Tare i izgradnji hidrocentrale[/url] i … Afera je mnogo, a u isto vreme malo “svetlih tačaka” ;)

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *