“Personal magazin” u novom ruhu

Categories Web produkcijaPosted on


Novi izgled

Bilo je krajnje vreme (nakon majskog redizajna i "oživljavanja") da pronađem resurse (čitaj "vreme") i privedem dizajn i strukturu "Personal magazina" nekom "magazinskijem" obličju. Prethodno rešenje iako veoma zanimljivo, zbog "bloglike" postavke i velike frekvencije osvežavanja sadržaja, imao je mana, poput recimo težeg praćenja sadržaja (pa i propuštanja od strane psoetilaca) usled obrnuto hronološkog rasporeda i neopravdane marginalizacije nekih bitnih sadržaja po rubrikama.


Staro ruho

Novim dizajnom, zbog bolje pozicioniranja i hijerarhijsko-frontalne strukture, sve rubrike dolaze više do izražaja, novi sadržaji se lakše prate, i jednim pogledom posetilac ima bolji i potpuniji skenirajući pregled. Takođe, u istom maniru urađene su i podstranice osnovnih sekcija-rubrika, tako da na jednom mestu sada pružaju mnogo više informacija.

Naravno, adaptacija nije još potpuno gotova, ima tu još dosta finog trimovanja, ali ću tu uraditi "u letu". Novost je i Feedburner RSS feed, te novi pretplatnički servis (Email Subscription Request) preko Feedbrunera koji nudi da se pretplatite kako bi promptno primili najsvežije vesti sa domaće i globalne IT scene na vaš e-mail, direktno sa osnovne stranice. Javite ukoliko imate nekih predloga ;)

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *