PCmag Top 101 klasični sajt

Categories InternetPosted on

[imgo]http://www.pcmag.com/images/pcm_15_header.gif[/imgo]Već tradicionalno [url=http://www.pcmag.com/]PC Magazin[/url] objavljuje [b]širi izbor najboljih Web lokacija[/b], prema mišljenju urednika i novinara-saradnika.

Ovoga puta u pitanju je [url=urednika i novinara-saradnika ]Top 101 Web lokacija za 2006.[/url] koje su klasifikovane i podeljene u [url=http://www.pcmag.com/category2/0,1874,7488,00.asp]12 kategorija[/url], a evo i par [b]veoma zanimljivih sajtova[/b] koji nisu toliko poznati:
[list]
[*][b]WebEx[/b]
www.webex.com
lokacija za sve koji imaju potrebe sa komuniciraju sa saradnicima na daljinu, videokonferencija na zahtev (usput pogledajte [url=http://www.www.personalmag.rs/blog/?postid=1172]Thinkature[/url])
[*][b]YouSendIt[/b]
www.yousendit.com
Najaveći broj provajdera ograničava veličinu mailova na 10MB, tako da ne možete [b]poslati fajlove[/b] koji prevazilaze ovo ograničenje. [i]YouSendIt[/i] rešava ovaj problem tako što postaje posrednik između vas i primaoca fajlova, te je [b]veličina ograničena na 1GB[/b].
[*][b]Plan B[/b]
www.bplans.com
Lokacija namenjena [b]preduzetnicima početnicima[/b], koji tek zalaze u vode “malog biznisa”. Ovde možete da potpuno [b]besplatno [/b]dođete do [b]biznis planova[/b] (60 gotovih u bazi), korisnih saveta i uputstava, potrebnih kalkulacija i procena, i još mnogo toga…
[*][b]PopPhoto.com[/b]
www.popphoto.com
Idealno mesto za sve fotografe-amatere, entuzijaste i polu-profesionalce, a bavi se [b]popularnom fotografijom[/b] i svom pratećom menažerijom.
[*][b]WebMD[/b]
www.webmd.com
Čekanje u redovima ispred ordinacija po našim domovima zdravlja slobodno možete [b]zameniti posetom Web doktoru[/b] gde će vam [i]online [/i][b]ekspertski medicinski sistem[/b] pomoći u određivanju dijagnoze i adekvatnog lečenja, dati vam savete u vezi prevencije bolesti itd.
[*][b]BlinkX TV[/b]
www.blinkx.com
Lokacija sa preko [b]4 miliona sati TV i video programa[/b], idelano za informisanje i zabavu.
[/list]

Please follow and like us: