Novi zakon izgleda ne deluje na sve

Categories AutomobiliPosted on

Iako se vlada hvali da je broj prekšaja smanjen za čitavih 70%, od 10. decembra pa na ovamo, što se lako da zrihtati smanjenjem broja kontrola, novi Zakon o saobraćaju izgleda da ne deluje na pojedince.

Jutros u 6 sati, na raskrsnici Kisačke i bul. Kralja Petra I, mlađi punoletnik koji “naduvao” čitavih 2,25 mg/ml svojim Audijem A6 ubio je dvoje sugrađana u Jugu. Kakav besmisao – dvoje mladih ljudi išlo je na posao, dok se bahati klinac vraćao “iz života”, ušikan i siguran u svojoj limuzini…

Please follow and like us:

5 comments

  1. Saucesce porodicama ubijenih. Ono sto je zanimljivo sto se druga strana organizovala i na vise sajtova bez imalo pardona brane “bumbarcica” i “taticu uspesnog privrednika”!!!
    Situacija je sledeca:
    Vozio preko 150km/h, 2,25 promila alkohola u krvi, 25 minuta posle nesrece “bumbarcic” gasi preglasnu muziku u kolima, ne pada mu na pamet da pomogne unesrecenima(jedno lice je poginulo na licu mesta a drugo na ulazu u bolnicu), “tatica” (koji prolazi kroz 2 crvena svetla) stize sa 2 advokata pracen dzipom i u jos vecem audiju. Dezurni sudija izjavljuje da je tesko pijanstvo, ali danas vec cujemo da je u pitanju tesko delo protiv bezbednosti saobracaja(dakle pocinje da se umanjuje stepen KD). I danas saznajemo da je protiv “malise” vec postojala jedna prijava za voznju pod dejstvom alkohola!!!

Comments are closed.