Novi del.icio.us

Categories Internet, linkoviPosted on

Najpoznatiji link servis Delicious od pre par dana je u potpuno novom ruhu. Odavno imam nalog na ovom servisu ali sam njegove usluge veoma retko koristio, a jedan od glavnih razloga bio je i njegov haotičan interfejs i nepraktičnost.

Kako se sada da videti, novi dizajn vas prosto privlači da koristite servis, novi dizajn je prozračan, pregledan i lak za upotrebu, a tu je i nezaobilazna promena domena koja je sa čudnog ali široko prihvaćenog i popularnog del.icio.us, promenjena u delicious.com.

Sami kreatori servisa, osim redizajna ukazuju da su "ispod haube" promene još drastičnije, a ogledaju se prvenstveno u povećanju brzine odziva servisa i bolje pretrage.

Kako svakodnevno imam potrebu da zabeležim pregršt dobrih i zanimljivih linkova, od sada ću aktivnije koristiti ovaj servis, a spojio sam ga i sa ovim blogom putem XML-RPC standarda, tako da će redovni čitaoci bloga imati na dnevnom nivou pregled zanimljivih linkova poput ovog prethodnog zapisa. Pregled linkova se automatski generiše i putem XML-RPC-a šalje kao novi blog zapis.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *