.Netfocus

Categories Internet, Web vodičPosted on

Svetlost dana konačno je ugledala specijalna publikacija namenjena prosečnom domaćem Web surferu i posvećena unapređenju korišćenja Interneta.

Netfocus je prvi domaći besplatni Web vodič koji se besplatno deli u Novom Sadu, Bečeju, Vrbasu i Bačkoj Palanci. Svoj primerak možete pronaći na bilo kom naplatnom mestu lokalnih ISP-a, u nekom od internet kafea, DVD i video klubovima, kod lokalnih prodavaca hardvera i većem broju popularnih lokacija u gradu.

Časopis je predviđen da izlazi svakog meseca, štampa se u 10.000 primeraka, džepnog je formata (pola kolor, pola c/b) i finansira se isključivo od reklama. Ovu priliku iskoristio bi da pozovem sve potencijalne oglašivače koji bi procenili da mogu imati koristi od oglašavanja u jednom ovakvom izdanju.

U ovom (prvom) broju oglasili su se: 3angle computers, Impact computers, Idea dizajn, Media Art computers, Flash mobile, Panon soft, SMS 1066, EnterNet, Prestige by Milka, DVD klub NS Tim, Maxima štamparija, Internet kafe Dejki, NSCableNet, Bumerang computers, DA computers i radio Signal.

Kontakt telefon za sve informacije je 064/205-14-35, ili putem e-maila: cityfocus@neobee.net

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *