Napravite besplatno Ovi aplikaciju za par minuta

Categories MobilePosted on

Zahvaljujući Nokijinoj web lokaciji Ovi application wizard, potpuno besplatno i za par minuta možete kreirati mobilnu aplikaciju namenjenu Symbian platformi.

U samo 4 koraka i za par minuta možete kreirati sopstvenu mobilnu aplikaciju zasnovanu na bilo kom RSS izvoru – što znači ukoliko imate bilo kakav sajt sa RSS izvorom možete brzo i lako kreirati Symbian aplikaciju koja će ukoliko prođe proveru biti objavljena na Ovi Store – velikoj Nokijinoj prodavnici mobilnih aplikacija i druge multimedije.

Za kreiranje aplikacije trebaće vam RSS izvor i jedan thumbnail za zaglavlje i ikonica koja će nakon instalacije korisnika biti prečica do vaše aplikacije.

Nakon završetka procedure, apliakcija se šalje na review i odobravanje, a nakon 4 do 5 dana, ukoliko je sve ok, biće vam javljeno da je aplikacija odobrena i da je psotavljena na Ovi Store.

Nakon ovoga, ostaje vam samo da dobro ispromovišete svoju mobilnu aplikaciju, u čemu će vam opet pomoći Ovi store tako što će vam omogućiti kreiranje prigodnih banera i widgeta kojim ćete uputiti zainteresovan za preuzimanje (download) aplikacije.

Za probu od RSS izvora Personal magazina i Motor bloga kreirao sam mobilne aplikacije, koje su nakon neka četiri dana i odobrena i sada se nalaze na Ovi Store-i

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *