Multimapa

Categories Web vodičPosted on

Super online alatka za sve turiste, putnike i zaljubljenike u geografiju – Multimap.com. Da sam bar za ovu lokaciju saznao pre odmora, bilo bi mi mnogo lakše. Radi se o vrlo preciznom online geografskom atlasu sa pregršt detaljnih dobro organizovanih dodatnih informacija.

Pre nego što krenete bilo gde, možete pregledati traženu lokaciju i detaljno se informisati o vašoj destinaciji. Kada pronađete željeni (uvećan) segment mape, ispod slike, možete očitati tačnu geografsku širinu i dužinu, dobiti podatke o trenutnom stanju vremenske situacije kao i o prognozi vremena za narednih 5 dana.

Zatim, tu su informacije o mogućnostima transporta i prevoza, kao i podatak o najbližem aerodromu, te dostupnim hotelima. Moguće je čak i bukirati karte i rezervisati hotelski smeštaj. Povrh svega, priložen je i URL adresa date mape, što je vrlo funkcionalno kada nekome želite da ukažete na neko mesto, put ili komunikaciju.

Na slici možete videti polustrvo Lušticu, koju sam pronašao na Multimapi , a na kojem se nalazi najlepša plaža na CG primorju. Koga interesuje, evo i linka ka opisanom lokalitetu.

Please follow and like us: