“Mućke” se vraćaju na male ekrane

Categories HumorPosted on

Mladi Del Boy
Mladi Del Boy

Za sve ljubitelje “Mućki” sjajna vest, BBC je početkom oktobra počeo snimanje spin-off serije koja sadržajno i fabulom prethodi orginalnim Mućkama snimljenim u 65 epizoda.

Reč je TV seriji komediji-drami “Sex, Drugs and Rock ‘n’ Chips” koja prati život originalnih junaka ali kao juniora – mlade Del Boya i Rodnija, iz teških vremena šezdesetih u neidiličnom delu Londonu.

Od glumaca iz originalne postavke pojaviće se samo Nicholas Lyndhurst koji je igrao Rodnija, Delovog polubrata, iz veze njihove majke Joan Trotter i Freddy the Frog Robdala – kojeg će

Denzil i Trigger
Denzil i Trigger

upravo tumačiti Lyndhurst (u epizodi “The Frogs Legacy” je napomenuto da neverovatno liči na Fredija, da bi se na kraju otkrilo da nemaju istog oca).

Mladog Del Boya igra James Buckley, problematičnu majku Joan glumica Kellie Bright. Pojavljuju se tu i ostali poznati likovi, a moguće je da će prva epizoda biti emitovana već tokom praznika na BBC-ju.

Please follow and like us:

1 comment

  1. Verujem da će biti veoma interesantno, a kad sam video sliku Del-a I Rodney-a, koliko su se samo promenili! Odlična ideja, mislim da će ostvariti enormnu gledanost…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *