MojBLOG.com

Categories BlogosferaPosted on

Hrvatska je trenutno zahvaćena poplavom blogova i blogovanja. Kao pečurke posle kiše niču blog-servisi. Samo servis Blog.hr, “nakupio” je za nekoliko nedelja preko 3.000 blogera koji su kreirali 7.000 postova. U hrvatskoj štampi i na televiziji najfrekventniji buzz-word je “blog”.

Poslednji u nizu je blog-servis MojBlog koji nudi i neke napredne mogućnosti kao što su postovanje zapisa putem MMS-a ili SMS-om, a tu su i detaljne statistike posete pojedinačnim blogovima. Naravno, sve ove usluge su besplatne (bar, za sada).

Please follow and like us:

6 comments

  1. ispravio bih te mojblog.com je nastao prije blog.hr samo nas nazalost mediji nisu popratili jer iza konkurenta stoji monitor koji je velika i jaka firma

  2. Izvinjavam se, ako je tako, ali to koje je pre postavio servis i nije mnogo bitno. Ono na šta sam hteo da ukažem je narastajući fenomen “blogovanja”.

  3. http://www.mojblog.com ce i ostati bestplatan. admini su 3 maturanata s mozda malo zastarjelim idejama o webu za sve. Mozda razmisljamo premalo kapitalisticki. Hvala na podrsci Gorane, nadam se da ces nas i dalje spomnjati. Pozdrav…

  4. Ima vremena za kapitalizam ; ) Imate moju podršku, samo nastavite, kad tad, isplatiće se. Koliko imate blogova sa ovih prostora (SCG), kako mogu da dođem do njih? Inače, pogledao sam stranicu za pretragu, trebalo bi malo (više) da je poboljšate. Pre svega po pitanju usability-ja, dugme “Traži” postavite ispod ostalog sadržaja, a opcije prebacite na levu stranu. Takođe, polje za pretragu izdvojte vizuelno u odnosu na ostatak, ovako sam jedva pronašao to text-polje. Dodatno, proširite listu opcija za pretragu, a sve u zavisnosti od polja u tabeli vezanoj za korisnike. Dodajte pretragu po gradu, po tematici, po državi i sl. Ovim bi 100% uvećali čitanost drugih blogova.

  5. Do 15.7. će mojblog biti jedan od najnaprednijih blog alata u svijetu… Budeš vidio.

  6. istina … bit ce… a trazimo i suradnike van hr… pa ako ima zainteresiranih javite nam se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *