Mišković protiv Tabloida

Categories InternetPosted on

Upravo mi je stigao apel redakcije [url=http://www.tabloid.co.yu]nedeljnika TABLOID[/url] vezan za svojevrsnu [b]medijsku blokadu[/b] u koju zapadaju objavljivanjem [b]tekstova o vlasniku [url=http://www.deltayu.com/]Delta korporacije[/url] Miroslavu Miškoviću[/b].
[quote=Milovan Brkić, Glavni i odgovorni urednik TABLOIDA]Postovani,
redakcija nedeljnika TABLOID primorana je da na ovaj nacin, zbog opstrukcije distributivne mreze koja sabotira prodaju naseg lista, vasoj paznji preporuci treci nastavak feljtona o pljackaskoj aktivnosti Miroslava Miskovica, najveceg pljackasa u Srbiji. Molimo vas da ovaj tekst prosledite vasim prijateljima

Nase novine mozete procitati na sajtu www.tabloid.co.yu
Tekst mozete preuzeti u atachmentu

Glavni i odgovorni urednik TABLOIDA
Milovan Brkic[/quote]

“Vapaj” [url=http://www.tabloid.co.yu]Tabloida [/url]propraćen je tekstom (stigao u [url=http://en.wikipedia.org/wiki/YUSCII]YUSCII[/url]-ju direktno iz pripreme) [url=http://www.tabloid.co.yu/politika.htm]Dosije ”DELTA M”: Miroslav Mišković, najveći pljačkaš Srbije (3)[/url] u kome se navode detalji [b]sukoba Mišković-Tabloid[/b]:
[quote=”Tabloid”][imgo]http://img253.imageshack.us/img253/8065/115fb6.jpg[/imgo]Dosije ”DELTA M”: Miroslav Mišković, najveći pljačkaš Srbije (3)
[b]Nastavljamo objavljivanje podataka o pljačkaškoj aktivnosti Miroslava Miškovića. Izloženi smo zastrašujućim pritiscima, ucenama, pretnjama… Mi idemo dalje. Ovaj tekst, u pisanom obliku, poslali smo internetom na hiljade adresa. Molimo naše čitaoce, koji dođu do primerka našeg lista, da ga pokažu svojim prijateljima.[/b]

U kući obešenog se ne govori o konopcu, kažu.
U Srbiji je opasno naglas govoriti o Miroslavu Miškoviću, vlasniku Kompanije “Delta”, novom gospodaru Srbije.
“Tabloid” se drznuo da opiše deo pljačkaških aktivnosti gospodina Miškovića i bahanalija njegove porodice. Prošli broj našeg lista umalo da ”zaglavi” u štampariji. Urednik je u firmi “ABM print”, koja nas štampa, primetio veliku nervozu dežurne smene. Ništa mu nisu rekli, ali smo našim kanalim proverili i saznali da je imperija Mišković uzvratila udarac. Momčilo Ðorgović, vlasnik “Nedeljnog Telegrafa”, kao član Upravnog odbora štamparije, našao se u kabinetu Miroslava Miškovića, nudeći mu svoje usluge u sprečavanju štampanja našeg broja. I pokušao je. Mišković je gospodinu Ðorgoviću obećao lepu naknadu. Ipak, posao se izjalovio, jer je štamparija poklonjena nezavisnim medijima u Srbiji, a u tu kategoriju Ðorgović i njegov list ne spadaju.
Sutradan smo doživeli novi udar. Distributivna mreža se stavila na ”raspolaganje” gospodinu Miškoviću. Preduzeće “Futura Plus”, sa kojim inače imamo veoma korektne poslovne odnose, usmerila je tiraž “Tabloida” u unutrašnjost, i to u mesta gde se slabije prodaje. Deo tiraža stavljen je u bunker.
Izvršni direktor ove distributerske kuće, gospodin Sreto Vuković, bio je iznenađen kada smo mu saopštili ovaj podatak. On u ovoj otvorenoj sabotaži, uvereni smo, nije učestvovao. Obećao je da će izvršiti redistribuciju, da će iz unutrašnjosti povući tiraž i raspodeliti ga u Beogradu ali, nažalost, to ipak nije učinjeno.
Preduzeće “Štampa” takođe nas je, od pretprošlog broja, stavilo na ”led”. Novi direktor ove kuće je lekar Aleksandar Dimitriev, koga je na ovo mesto postavio Gospodar Srbije, Miroslav Mišković. U polovini prodajnih objekata “Štampe” list je bio izložen, a na preostalim kioscima držan je ispod tezge. Sve se to događa u zemlji koja želi da postane deo Evropske unije!
U četvrtak smo se oglasili saopštenjem koje smo dostavili svim ambasadama, predstavnicima međunarodne zajednice, redakcijama srpskih medija i stranim dopisnicima.
Naše saopštenje emitovale su agencije “Fonet” i “SINA”, pročitali su ga na “Studiju B” i “BK Televiziji”, a štampano je samo u “Glasu javnosti”. Ipak, sasvim dovoljno da svetu i srpskoj javnosti bude predstavljena biografija najvećeg pljačkaša Srbije u njenoj dugoj istoriji.
…[/quote]Ostatak teksta i vrlo škakljive detalje potražite u novom [i]Tabloidu[/i], [b]ako uopšte dođe na kioske[/b].

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *