Minus G17

Categories InternetPosted on

[imgo]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f3/G17Logo.gif[/imgo]Konačno, jedna od [b]najminornijih [/b]političkih stranaka u Srbiji, a u isto vreme stranka [b]sa najviše “vlasti”[/b] (na ključnim ministarskim pozicijama), licemerno i podlo kao uvek, silaze sa vlasti [b]ceremonijalnim davanjem ostavki[/b] na ministarska mesta koja su svojevremeno “s ljubavlju” prigrlili i svojim angažovanjem nesebično se tokom mandata [b]”žrtvovali” za Srbiju[/b]. [b]Razlog je naravno demagoški – “Evropski”[/b]. Kao, njih niko ne sluša, a oni ne mogu da utiču na zabludelu braću iz drugih, samo do juče, partnerskih partija.

[update]Ipak, G17 nije potpuno izašla iz struktura vlasti jer im je mesto [b]Guvernera centralne banke nekako “priraslo srcu”[/b] pa su [b][i]Jelašiću [/i]navodno “zamrzli” članstvo[/b] (ma šta značilo “zamrznuti”) u stranci, pa sad on upravlja državnim finansijama kao [b]”nestranačka” ličnost (?!)[/b] Nije nego…[/update]
Ostavke sigurno [b]ne bi dali da nisu najavljeni izbori za decembar[/b], pa će period do izbora iskoristiti za [b]kampanju otklona od Koštunice i DSS-a[/b], koji su ih uzgred i ubacili u ministarske fotelje, te drugih nacional-šovinističkih, “neevropskih” i “nedemokratskih” opcija. Biće kao da se nikada nisu ni slizali sa “primitivnim neevropljanima” ;)

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *