Milan Strongman – najjači bloger na svetu

Categories BlogosferaPosted on

Zašto je najjači? Zato što u benchu dostiže 330kg i takmiči se u World Strongman seriji , a da je takođe dobar bloger pokazuje popularnost njegovog Strongmena na B92.

Kako je najjači među blogerima, tako je i najobrazovaniji među najjačima. Jer, ovaj nišlija na privremenom radu u SAD u džepu ima magistraturu elektronike (i istovremeno je najneobrazovaniji u svojoj porodici), pa je mnogima totalno nejasan spoj elektronike, tegova i bogyguard aktivnosti (uloga koju često igra preko bare).

Na svom blogu piše o dogodovštinama onih koji su se u “obećanoj zemlji” našli bez pare i dinara, na početku, i gde sve polazi od mišića, i “na mišiće.

Piše nadugačko i u detalje, pitko i zanimljivo tako da morate rezervisati vreme za njegove zapise. Druži se sa svetskim jet-setom, dobrovoljno i za lovu naravno statira u high class pornićima, ponekad je bodyguard jačima od sebe, poseduje svoj YouTube kanal i ima svoj sajt.

I to nije sve, dao je intervju za novi broj srpskog FHM-a, a prema najavi uredništva od sledećeg broja čitaćemo i njegovu kolumnu.

Please follow and like us:

2 comments

Comments are closed.