Međunarodni festival za humor i satiru “Milovan Ilić Minimaks”

Categories HumorPosted on

Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku raspisao je konkurs za prvi Međunarodni festival za humor i satiru "Milovan lic Minimaks", koji će biti održan na Svetski dan sale, 1. aprila, pod geslom "Tup-tup tačno u podne".

Festival će biti odrzan prema ideji Stojana Simića Krpice, u saradnji sa Jovanom Mihajilom, uz podršku i u organizaciji Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterrniku. Konkurs je raspisan za aforizam, satirične priče i satirične pesme, koje bi trebalo slati na do dve kucane strane (novinarski prored), a pravo učešća imaju i domaći i strani državljani.

Radove bi trebalo slati na srpskom, odnosno na engleskom jeziku, do 20. marta – u tri primerka pod šifrom. Rešenje šifre potrebno je navesti u posebnoj koverti sa punim imenom i prezimenom autora, kraćom biografijom i adresom. Biće dodeljene diplome, plakete i novčane nagrade za aforizam, satiričnu priču i satiričnu pesmu, 1. aprila u 12 sati u prostorijama Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik.

Prijave bi trebalo slati na adresu:
Prvi medjunarodni festival humora i satire "Milovan ilic Minimaks"
Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik
Kninska 157, 21203 Veternik, Republika Srbija
sa naznakom "Za konkurs"

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *