Mala pauza

Categories Blogosfera, SvakodnevnicaPosted on

Nakon dan i 1/2 “Svakodnevnica” je ponovo sa vama. Uzrok nedostupnosti bloga je prelazak mog hosting partnera Hosting.co.yu na novi server. Od sada bi trebalo dabude sve “kao po starom”.

Naknadni dodatak:

U međuvremenu je došlo do još jednog napada “momaka iz Brazila” na hostojući server, te stoga Svakodnevnica nije bila dostupna par dana. Nadajmo se da će “odbrambene snage” uspeti da izađu na kraj sa ovim malicioznim surferima.

Please follow and like us:

2 comments

 1. Ja se vec uplašio da ti se dogodilo nešto :)

  P.S. imam malu primedbu na sadašnji template blog-a. Malo mi nije logično šte se “Pošalji komentar” nalazi na vrhu unosa. Kontam da bi bilo bolje na dnu unosa…

 2. Godza
  Citat:
  imam malu primedbu na sadašnji template blog-a. Malo mi nije logično šte se “Pošalji komentar” nalazi na vrhu unosa. Kontam da bi bilo bolje na dnu unosa…

  pa, ima nekoliko razloga. Prvo, ovo je stoga što čitalac odmah na početku može uvideti koliko je neki zapis izazvao reakciju, a tu je i vreme postavljanja kao dodatna referenca.

  Drugi raylog je što onaj koji želi da komentariše, tačno zna na koji zapis će dati komentar, jer se link nalazi ispod samog naslova/referenca. Zapisi su uglavnom kraći, te staju “u jedan ekran” tako da se uglavnom vidi celovitost jednog zapisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *