LEGO kockice nikada ne izlaze iz mode

Categories TechnoPosted on

LEGO kompanija proizvede 19 milijardi kockica svake godine, a deca širom sveta svake godine provedu 5 milijardi sati igrajući se sa njima. Sedam LEGO setova proda se svake sekunde, a kada bi se sve proizvedene kockice naslagale jedna na drugu, bilo bi ih dovoljno da se deset puta spoji razdaljina između Meseca i Zemlje.

Od LEGO kockicka stvaraju se svetovi iz mašte koji privlače sve generacije. čitave gradove sa zgradama i parkovima, viteške borbe, svemirske bitke, ali i druge teme napravljene od LEGO kockaka moći ćete da vidite na trećoj izložbi kluba ljubitelja LEGO kockaka “SKOCKANI”.

LEGO klub “SKOCKANI” postoji skoro dve godine, i već je održao dve veoma posećene izložbe u Beogradu i Novom Sadu. Na svojoj trećoj izložbi biće prikazane kreacije članova kluba, od kojih bismo izdvojili ogroman grad sa vozovima i lukom, ali i epsku bitku dobra i zla u srednjevekovnoj Fantasy Castle diorami. Izložba je brižljivo pripremana nekoliko meseci kako bi najmlađi posetioci mogli da uživaju i pronaću ono što im je zanimljivo.

Članovi kluba spremili su i takmičenja sa nagradama za najmlađe posetioce, koja će biti održana oba dana trajanja izložbe. Izložba će biti održana danas 26. i 27. novembra u Centru za kulturu i sport “Šumice”, a ove zanimljive kreacije ćete moći da pogledate oba dana od 8h do 23h. Cena ulaznice je 100 dinara.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *