Kurs o strategiji razvoja web izdanja

Categories Web produkcijaPosted on

Media Development Loan Fund i Švedski helsinški komitet za ljudska prava 21. i 22. aprila u Beogradu organizuju dvodnevni kurs pod nazivom “Nove medijske strategije“.

Ciljna publika:
Izvršni direktori, urednici i zaposleni u odeljenjima za marketing/prihode u medijima iz jugoistočne Evrope koji imaju Internet izdanja.

Pregled sadržaja:
Novinarstvo koje stvarate ne sme da bude ograniceno tehnologijom, već bi trebalo da može da dopre do svih korisnika koji žele da čitaju to što pišete na najbrži, najdelotvorniji i najelegantniji način. Rešenja postoje i već su ih isprobali, proverili i primenili novi vodeći profesionalci u oblasti medija da bi vam omogućili da svoj tekst pišete samo jednom, a da on stigne na sve medijske platforme kojima se služe vaša publika i korisnici. Smisao je u tome da ponudite bolju uslugu svojoj publici i učinite svoje informacije dostupnima kad god, gde god i kako god ona želi da ih ima na raspolaganju. Pokazaćemo vam kako da se koristite tehnološkim rešenjima i dinamičnim radom koji će vam omogućiti da pružite bolju uslugu svojoj publici, ojačate brend svoje organizacije i otvorite vrata novim izvorima zarade.

Više informacija možete naći na adresi http://training.mdlf.org

Please follow and like us: