Kemal Ramujkić u Art Depou

Categories InternetPosted on

[imgo]http://www.artdepogalerija.com/images/kemal%20ramujkic/ramujkic.jpg[/imgo]Istaknuti crnogorski slikar [url=http://www.artdepogalerija.com/kemal_ramujkic.html]Kemal Ramujkić[/url] koji svojim slikama i grafikama na specifičan i originalan način predstavlja prirodu i njenu suštinu idilu, mir i spokoj oličene u sveprisutnim elementima: kapijama, ribama koje lete i čempresima.

[imgo]http://www.artdepogalerija.com/images/kemal%20ramujkic/iz-proce-o-potopu.jpg[/imgo]Samostalnu izložbu ovog nadarenog umetnika moćićete da vidite u novootvorenoj [url=http://www.artdepogalerija.com]novosadskoj galeriji “Art Depo”[/url] [b]od 5. aprila[/b], a svi zainteresovani moćiće da uživaju u kreaciji [i]Ramujkića[/i] do 19. aprila.

Pošto sam preko Web kanala uključen u rad ove galerije, evo i prilike da sve one koji vole umetnost dodatno zainteresujem mogućnošću da [url=http://www.artdepogalerija.com/images/kemal%20ramujkic/katalog%20kemal%20ramujkic.pdf]preuzmu katalog ove galerije u PDF formatu[/url] (1,28 MB).

Please follow and like us: