Kako besplatno čitati najsvežije svetske magazine? II deo

Categories Internet, Web vodičPosted on

Ovo je nastavak priče o mogućnostima praćenja svetske štampe i magazina – besplatno. Zahvaljujući servisu Mygazines.com omogućen je lak i brz pristup najaktulenijim izdanjima globalno popularnih magazina poput PC Magazina, Wireda, Stara, Peoplea, Business Weeka, MacWorld, PC World…

Iako je servis namenjen i prvobitno namenjen za upload, razmenu i deljenje novinskih članaka, sadržaje servisa popunjavaju celokupni magazini koji se čitaju kroz poseban, zgodan Flash browser. Sve članke-magazine moguće je linkovati, tagovati, komentarisati, izdvajati u sopstvene arhive, i čak tekstualno pretraživati, a sav sadržaj podeljen je u veći broj uobičajenih magazinskih kategorija.

Jedan od namena Mygazines servisa i promocija sopstvenih izdanja, tako da preko ove lokacije možete da na lak način predstavite i promovišete sopstveni elektronski magazin ili bilo koju drugu vrstu publikacije (zgodno za kreiranje sopstvenog publicističkog portfelja). A sve što je potrebno da bi ste koristili ovaj servis i besplatno pristupali moru magazina je da se registrujete.

P.S. već sada možete pročitati ceo septembarski Wired

Please follow and like us: