Jay Cutler novi Mr. Olympia

Categories SportPosted on

Rano jutros po našem vremenu u Las Vegasu održao se Olympia Weekend tradicionalna najveća profi bodybuilding manifestacija. Jay Cutler je treći put proglašen za najboljeg od najboljih, i po prvi put desilo se da šampion koji je prethodno izgubio tron – ponovo se popne na njega.

Kako i dolikujejednom profi sportu (doduše ne i u olimpijskom smilsu) osvojio je i novčanu nagradu u visini od 200 hiljada dolara (najveću do sada) i naravno potencijalno veliki broj ugovora sa brojnim kompanijama iz nutricionističko-bio-hemijsko-sportske industrije.

Drugi je na iznenađenje bio rookie Branch Warren kome je 8. mesto radnije bilo najveći domet, dok je treći bio prošlogodišnji pobednik Dexter Jackson. Cutler je ovaj pu bio neverovatno masivan, a koliko je to zapravo najbolje govore cifre  – na svojih 170cm visine njegova takmičarska težina (max. definisana) dostiže i 130kg.  Fotke možete videti ovde.

Please follow and like us:

3 comments

  1. momsab to su bili nei davni standardi ;) danas napredujemo i na polju biohemije – takmičarska težinu mu varira između 112kg i 130kg, van takmičarska preko 150kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *