James Bond je odabrao Sony Xperia T

Categories Mobile, TechnoPosted on

Sony Mobile je na nedavno završenom sajmu potrošačke elektronike IFA najavio novu liniju Xperia smartphonea, zajedno sa prvim Xperia Tabletom. Model Sony Xperia T, koji se na određenim tržištima prodaje pod nazivom Xperia TX, novi je globalni top model koji ima Sonyjev najbolji HD ekran , kameru i jednostavne ‘One-touch’ funkcije koje omogućava NFC (Near Field Communications), a model se pojavljuje i u najnovijem James Bond filmu Skyfall, koji uskoro stiže i u naše bioskope.

http://www.youtube.com/watch?v=EJErcswfto0

Xperia T koristi isti dizajnerski kod koji je prvi put predstavljen kod nagrađivanih modela Xperia arc i Xperia arc S – kombinujući tanku formu sa naglaskom na veliki Sony Bravia ekran za vrhunski prikaz sadržaja. Sa takvim nasleđem dolaze i velika očekivanja,ali već na papiru uspeva sve da impresionira. Specifikacije ukazuju na brzi Dual-core Snapdragon S4 procesor opremljen sa 1GB RAM-a, a 4,55 inčni 720×1280 HD ekran osetljiv je naravno na dodir kao i većina Androida, kamera nudi rekordnih 13MP i može da snima i pušta HD 1080p video; prednja kamera je rezolucije 1,3MP , 16 GB interne memorije proširivo je do 32GB, a sistem je opremljen Androidom 4.0.4 Ice Cream Sandwich (ICS). Pored WiFi-a, Bluetooth-a, podržava i beskontaktni NFC standard, a baterija je veoma kapacitetna – čak 1850 mAh.

Sony se potrudio da Xperia T ima “Playstation” sertifikat tako da će sigurnu privući i mlađe korisnike, kojim aje naraspolaganju sve više kvalitetnih 3D igara.

U novoj reklami za model Xperia T Sony je angažovao ni manje ni više nego samog Jamesa Bonda, a koji je morao proći kroz svu silu uobičajenih prilika i neprilika ne bi li se dokopao baš ovog uređaja.

http://www.youtube.com/watch?v=ywUrekw_sHQ

I još jedna reklama za sjajni telefon:

Please follow and like us: