Iznenađenjima nikad kraja

Categories InternetPosted on

[imgo]http://www.radio021.info/radio021new/front/uimages/image11918.jpg[/imgo]Nova direktorka RU Vojvodine [url=http://www.www.personalmag.rs/blog/?postid=1061]Dina Kurbatvinski Vranešević[/url] nije sastavila ni 30 dana, a “digla je buku” koliko druge “cvećke” za čitavu godinu ili čak par. Najnoviji njen biser je [url=http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=14183]predlog direktora i rukovodstva radija i TV Vojvodine[/url], koje je [b]naravno Upravi Odbor oberučke prihvatio[/b].

[update][url=http://www.nuns.org.yu/vesti/view.jsp?articleId=6672]NUNS [/url]/ direktorske funkcije “studentima”:
Novi direktor Radio Novog Sada Srđan Miljković je fakultetsku diplomu profesora srpskog jezika na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu stekao[b] 18. septembra 2004[/b], na biro rada se prijavio 22. decembra iste godine, dok je radni odnos kao veroučitelj u školi za dizajn “Bogdan Šuput” zasnovao 1. septembra 2005. Od Eparhije Bačke je dobio blagoslov za obavljanje posla kao veroučitelj, a u odresku za lični dohodak u školi mu se obračunava jedna godina radnog staža.

I novi direktor Televizije Novi Sad Nemanja Milenković je relativno “svež” diplomac, odnosno [b]uverenje o završenim studijama[/b] na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za istoriju datira od [b]6. novembra 2005. godine.[/b]
[/update]

Za [b]direktora TV Novi Sad [/b]imenovan je [i]Nemanja Milenković [/i](1977), sadašnji direktor marketinga “[url=http://www.gradjanski.co.yu/]Građanskog lista[/url]” (?!), [b]profesor istorije do sada zaposlen u lokalnim čaršijskim novinama “provincijskog” karaktera(?!)[/b].

Za [b]direktora Radio Novog Sada[/b] imenovan je opet profesor, i to [b]profesor srpskog jezika[/b] [i]Srđan Miljković[/i] (1975), koji trenutno radi kao [b]profesor verske nastave u srednjoj školi za dizajn (?!)[/b].

Biografije novih direktora pune su [b]”opštih mesta” kao i same direktorke[/b] RUV, koja je i sama [b]profesorka – u njenom slučaju nemačkog jezika[/b].

Obzirom na izbor, nije ni čudo što slede [url=http://radio021.info/radio021new/front/news.php?nid=35282]ekspresna [/url] [url=http://radio021.info/radio021new/front/comments.php?nid=35282]reagovanja[/url].

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *