Instant desktop Google analitika

Categories Internet marketing, SoftwarePosted on

Ukoliko na redovnoj bazi pratite Google Analytics podatke za jedan ili više sajtova znate koliko je zamorno (pogotovo ukoliko imate >50 sajtova) svaki put prolaziti kroz bezbroj menija i ekrana ne bi li došli do korisnih informacija.

Rešenje ovog problema može biti Polaris for Google Analyticsbesplatna Adobe AIR desktop  aplikacija koja vam omogućava instant uvid u vašu GA web analitiku, kroz veoma privlačan i interaktivan interfejs. Besplatna verzija omogućava uvid u analitiku jednog sajta, a sa komercijalnom (15$/godišnje) možete “zaviriti” u sve  naloge.

Iz menija dolazite do 8 izveštaja, a sve izveštaje možete preko timelinea (Time Range) lako svesti na određeni period. Takođe, ukoliko na timeline-u svedete upit na trenutni datum imaćete instant uvid u trenutni dnevni saobraćaj na sajtu, i sve to bez potrebe da pokrećete browser, logujete se i pregledate podatke kroz mnoštvo menija.

Please follow and like us:

2 comments

  1. super stvar – samo ne znam kako da namestim da mi uvek pokazuje samo za jedan dan (jucerasnji) koliko mi je bilo poseta na sajtu. ovo je isti nedostatak kao i na google analytics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *