HTC Touch Cruise za 2009. idealan za travelogere

Categories MobilePosted on

Verzija HTC Touch Cruise za 2009. se umnogome promenila u odnosu na svog prethodnika, kako po konceptu tako i po gabaritima, i to drastično. Kao i Touch HD model, Touch Cruise (09) ne poseduje hardversku tastaturu, pa se potpuno kontroliše pomoću ekranskog TouchFLO interfejsa, što može da odbije korisnike koji intenzivnije usmereni na pisanu komunikaciju. S druge strane, Touch Cruise je po mnogo čemu obećavajući mobilni uređaj, a potvrđeno je lepši i moćniji u odnosu na svoje prethodnike.

Nova verzija Touch Cruisea „napunjena“ je sa svim mogućnostima povezivanja, GPS navigacijom, bržim procesorom i većom memorijom u odnosu na prethodnike, ali njegovo glavno obeležje čine HTC Footprints mogućnosti koje obezbeđuju da zapamtite sve lepe trenutke na putovanjima, ali i da kreirate digitalne razglednice koje sadrže slike, zvuke i beleške.

Touch Cruise je prvi telefon koji nudi ovu opciju koja u praksi predstavlja softversku aplikaciju koja korisnicima omogućava da permanentno beleže događaje i mesta na svojim putovanjima, te da ih zahvaljujući GPS sistemu vezuju za tačnu geo-poziciju na mapi – gotovo idelano za sve travelogere ;)

Više o ovom moćnom pametnom telefonu moćićete da pročitate u aprilskombroju magazina Mobi.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *