Homoseksualni brakovi

Categories HumorPosted on

Kolege iz CKM-a, uvek spremne za šalu, u svojoj poznatoj rubrici “Know How” prodaju znanje, a u najnovijem brojuo braku ;)

Pa kažu u uvodu: Brak je jedna divna, potpuno prirodna, tradicionalna stvar koja svakom treba. Toliko je dobra da retko kome uspeva…

Zatim sledi razvrstavanj na razne vrste brakova, a nisu izbegli da pomenu i one homoseksualne ;) pa evo kakva su njihova iskustva, a vi se potrudite na učite na tuđim greškama i korisitte Know How.

HOMOSEKSUALNI BRAK

Neeeee! Ni slučajno! Zar da nešto tako divno i, kao što smo ovde videli, savršeno funkcionalno i čisto damo tim izrodima da pokvare i unište? Mi ih preziremo i nikada im nećemo dozvoliti da uzmu ono što pripada nama: monotonija, svađa, računi, krediti, porezi i nedostatak seksa! To je naše! To pripada heteroseksualcima i može da se odvija samo između muškarca i žene! Je l’ treba moje dete da gleda kako se dva brkata muškarca razvode i dele imovinu? Kuda će otići ova nacija ako se dva tipa, nakon davdeset godina zajedničkog života, dokono izvrću po kaučima po ceo dan i vrte kanale daljinskim upravljačem? Religiozna desnica bi stvarno mogla da preispita svoju strategiju maltretiranja homoseksualaca: ako su zaista protiv gej seksa, neka podstiču gej brakove!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *