GPS navigator WayteQ x960BT

Categories MobilePosted on

Wayteq x960BT kojeg možete nabaviti u novosadskom Positiveu, predstavlja višenamenski Win CE prenosni uređaj koji je ore svega GPS navigator a onda i sve drugo. kada se kaže “drugo” ima mnogo toga da se kaže. Zahvaljujući Windows CE 6.0 platformi, iz osnovnog menija možete ući u klasičan Windows CE 6.0 i instalirati sve PDA aplikacije čime ovaj uređaj može da bude idealni saputnik trgovačkim putnicima i merchandiserima, jer mogu instalirati svoje prodajne aplikacije i rutirati sve svoje putanje u GPS softveru.

Sam uređaj ne dolazi sa GPS softverom, tako da je na korisnicima izbor, a na testu smo koristili iGO PRime GPS softver koji se pokazao kao odličan parnjak ovom uređaju.

Wayteq x960BT poseduje veliki 5-inčni TFT ekran osetljiv na dodir, koji je dobrog odziva, a responzibilnost pojačava i stylus olovka za precizniji izbor unutar Windows CE interfejsa jer je rezolucija velikih 800×480 piksela. Visoko rezolucija obezbeđuje odličan detaljan prikaz i prikaz mnogo više detalja na ekranu, što se može videti u poređenju sa takođe iGo GPS aplikacijom za Androide.

Srce navigatora predstavlja 64-kanalni GPS risiver i dvojezgreni SiRF Atlas V koji radi na 500 Mhz. Navigacija je brza, nema kašnjenja i zapinjanja, kao i rekalkulacije rute. Korisnicima je na raspolaganju 4 Gb ugrađene memorije, tako da je to više nego dovoljno za smeštaj softvera, mapa, i multimedije – jer x960BT je i multimedijalni uređaj koji “pušta” muziku i video zapise.

Kako poseduje i FM-transmitter sve komande GPS softvera i upozorenja možete jasnije i glasnije čuti na audio sistemu u kolima kada podesite vaš radio na zadatu FM frekvenciju. Takođe omiljene MP3 numere možete bežično prebaciti na vaš audio i uživati u muzici sa 4Gb dostupne memorije i dodatno do 16 Gb sa microSD kartica.

Zahvaljujući Bluetooth povezivosti Wayteq x960BT možete koristiti kao hands-free i kao Internet uređaj koji se na web povezuje preko DUN konekcije i vašeg telefona. Pored surfovanje preko Internet Explorera, konekciju možete koristiti i za podržane Internet funkcije navigacionog softevra kao što je recimo Sygic Drive, koji preko web preuzima podatke o uslovima u saobraćaju i spred vas i podatke o vremenu.

Ovaj višenamneski GPS navigator možete nabaviti u Positivu po ceni od 9.690 dinara.

Please follow and like us: