Edukativna TEDx konferencija u LINK group

Categories TechnoPosted on

2010. održana je prva TEDx konferencija TEDx Belgrade u Srbiji, da bi se potom organizovlao još nekoliko lokalnih konferencija pod TEDx pokroviteljstvo. Sada je za organizaciju zadužena nova mlada grupa entuzijasta, a TEDxZemun kako nosi naziv ova konferencija će biti održan 29. juna 2013. u prostorijama poznate IT edukativne kompanije LINK group, u ulici Cara Dušana 34 u Zemunu.

Ovo je prva edukativa konferencija na kojoj će prisutni moži saznati na koji način uspešno voditi projekte, kako organizovati jedan umetnički festival, kako držati privatne časove preko interneta i kako izgleda Fejsbuk matematika. Moto ovogodišnjeg TEDexZemunED je Expand your mind, change your world, a cilj je da se mladima predstave različite teme koje su inspirativne, nove ideje i znanja koja im mogu biti korisna.

tedx

Prijave za događaj počinju u danas 5. juna, a broj mesta za besplatno učešće je ograničen.
Prijave se mogu vršiti putem sajta http://www.tedxzemuned.com na sledećem linku.

Za sve one koji ne budu uspeli da sebi obezbede lično prisustvo, ITAcademy je omogućila live stream prenos događaja, tako da će moći uživo da ga prate od kuće. Prenos će biti na sajtu ITAcademy http://www.it-akademija.com/.

itacademy

Please follow and like us:

1 comment

  1. U periodu od 10. do 12. aprila 2013. godine, u Beogradu, održaće se konferencija pod nazivom „AIESEC business days”, u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije vođene od strane studenata. Konferencija se održava po drugi put i za cilj ima da studentima približi ključne teme savremenog poslovanja, olakša im prve korake u karijeri kroz niz predavanja i radionica, i omogući im povezivanje sa predstavnicima kompanija. Aplikaciju za prijavu i dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na http://www.aiesec.org.rs/aiesec-business-days / .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *