Distance Learning platforma za učenje na daljinu

Categories InternetPosted on

Učenje na daljinu (distance learning, distance education) je obrazovanje koje se nudi učenicima i studentima  koji su na različitom mestu odnosno fizički udaljeni od učitelja, nastavnika, profesora ili izvora informacija, a najčešće uključuje korišćenje novih tehnologija i novih interaktivnih nastavnih metoda.

Iako je ovaj obrazovni koncept u svet već potpuno zaživeo, kod nas je ovo bar za sada uglavnom pionirska delatnost. Mada, ima i pozitivnih primera poput ITAkademije. Ako vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ukoliko ste zaposleni pa imate zauzeto vreme ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, kvalitetno obrazovanje te naravno pripadajuće sertifikate i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko Interneta, iz udobnosti svoga doma i  kreiranja sopstvenog vremena.

ITAcademy omogućava svima širom sveta da studiraju i stiči veštine za tražena zanimanja, donosi znanje, programe, profesore i u celom svetu važeće diplome. Za razliku od svih domaćih visokoobrazovnih institucija svršeni diplomci ove škole dobijaju globalno priznate diplome po internacionalno priznatim programima. Pri tome možete da birate troškovno efikasne ubrzane programe ili redovno studiranje.

U ITAcademy stalno je aktivna Distance Learning platforma za polaznike koji uče na daljinu, a i sami možete da se uverite u funkcionalnost, efikasnost i lakoću korišćenja Distance Learning platforme, probajte e-learning Demo, naravno uz prethodnu proveru vaših kapaciteta (pre svega internet veze) za učenje na daljinu  kliknite ovde.

Svako od stručnih zvanja koja se stiču na ITAcademy je priznato na svetskom nivo. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja iz Cambridge-a, Microsoft-a i Adobe-a i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge University-a.

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite Cambridge University-a, Microsoft-a, Adobe-a, Zend-a i CompTIA-e.

Tako, ne morate nigde ići  da bi stekli kvaliteno obrazovanje, samo malo ispitajte ponudu i videćete da je moguće studirati pod parolom „Upiši online – studiraj globalno“. Metodologija učenja na daljinu se razvija više od 150 godina. Distance Learning System koji se koristi na ITAcademy je razvijan više od 10 godina, a kvalitet ove platforme za učenje na daljinu spada u razloge zbog kojih je ova institucija stekla najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Predavanja su dostupna kombinacijom Interneta i materijala kojei se polaznicima  fizički šalju poštom, a sama nastava se u osnovi svodi na slušanje, gledanje, čitanje i rešavanje praktičnih problema. Polaznicima su na raspoalganju video snimci, audio snimci, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko Interneta, kao i uobičajene telefonske konsultacije ili konsultacije u učionicama u zgradi ITAcademy. Nastava je intenzivna, bogata ilustrativnim primerima iz prakse  koji su dostupni tako da svaki polaznik može reagovati, korigovati se, pitati, probati…

Na desetogodišnjim  iskustvima učenja na daljinu ova institucija razvila je sasvim novu metodologiju tzv.  “arhitekturu saznanja“ koja omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno 2 do 4 godine.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *