Design Only

Categories Kultura, Web designPosted on

No. Name 1 – Čačak od 16. juna do 5. jula

U Čačku će za koji dan početi Prvi internacionalni festival grafičkih komunikacija “No. Name 1”, u Domu kulture Čačak. Idejni tvorac i selektor ove nove i svakako potrebne manifestacije u domenu dizajna je Zoran Blažina (predavač grafičkog dizajna na fakultetu primenjenih umetnosti).

Ambicija novog festivala u Čačku je isključivo bavljenje dizajnerskim dometima u oblasti vizuelnog identiteta, oglašavanja, prostorne grafike, web aplikacija, odnosno svim onim što je srž dizajna.

Please follow and like us:

4 comments

 1. Evo imene u pokušaju da nađem site povodom zaista izuzetnog događaja u vezi sa designom kod nas.
  Već drugi No Name, a nema sitea. Čist promašaj za organizatore.

 2. Pokusavam da pronadjem neki web site posvecen ovom festivalu,nemoguce da nije nista organizovano na tu temu?

 3. Evo vecj trecji put nailazim na tvoj blog, totalno neplanirano, neshto me interesuje u vezi dizajna, ukucam u gugl i ono Svakodnevnica! Strashan si; mislim dobar. Ispada da se jedini interesujesh za dizajn i pruzhazh dostupne/prave informacije, pre svega brze; u ovoj nashoj napacjenoj Srbiji. Ja inache radim grafichki dizajn ali o dizajnu razmishljam na neki shiri/sushtinski nachin. Ono o chemu ti pishesh potvrdjuje moje stavove, mada ima i nekih stvari sa kojima se ne slazhem.

  Inache pravim svoj portfolio na Web-u (prosti html sa malo flesha), i od drugih sam chuo o web standardima kao i od tebe; pa bih te zamolio da mi pokazhesh te standarde u vidu nekog pdf-a, linka ili necheg trecjeg.
  Inache hocju da napravim sajt koji cje idejno biti open source tj. bez tajni u zanatu kojim se bavim.

  Vishe ljudi,vishe ideja = bavicju se onim shto treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *