Čuvajte se lažnih profila na Facebooku

Categories Društvene mreže, InternetPosted on

Sa sajta Sveta koji se bavi domaćim celebrityjima, a o nasedanju poznatog glumca na jedan od mnogobrojnih lažnih profila na omiljenoj zabavi u Srba – Facebooku.

Tridesetsedmogodišnji glumac Dragiša Milojković nije ni slutio da će  odigrati glavnu ulogu u morbidnom trileru, ali ne u filmu ili pozorištu, već u privatnom životu. Naime, on je obmanut preko popularnog sajta Fejsbuk. „Početkom novembra na mojoj stranici Fejsbuka pojavila se izvesna Malena Malić iz Švajcarske. Počeli smo da razmenjujemo poruke i da se dopisujemo i, neću da krijem, dopala mi se. Imam 37 godina, nisam u stalnoj vezi, a moj prijatelj je našao ženu svog života preko Fejsbuka i mislio sam zašto da ne pokušam, možda bude nešto od toga“, priča Milojković.

Ubrzo potom, dotična mu je navodno otkrila svoje pravo ime, rekavši da se zove Bojana i da je po zanimanju doktorka. Redovno su se čuli i telefonom. „O meni je sve znala, čak i da sam napisao knjigu. Dala mi je adresu, ali me je ipak grizao crv sumnje, jer je u jednom trenutku promenila ime u Bojana, rekavši da se u stvari tako zove. Pošto sam krenuo u Pariz na snimanje, predložio sam da se vidimo tamo i ona je pristala“, nastavlja poznati glumac.

Međutim, po njegovom sletanju u Pariz počinje prava drama. „Telefon sam isključio tokom leta do Pariza, a kad sam sleteo i ponovo ga uključio, počelo je ludilo. Stizale su mi sms poruke da je Bojana nastradala u saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, proklinjali su me njeni roditelji a najavljivana je i sahrana u Ucnahu u venčanici u kojoj je trebalo da stane sa mnom pred oltar! Bio sam u totalnom šoku, ne znam ni kako sam uspeo da obavim posao sa ekipom u Parizu.“

Nastavak pročitajte na sajtu Sveta, i … čuvajte se Facebookera ;)

Please follow and like us: