Casio Exilim EX-Z35 za svaku priliku

Categories Fotografija, HardwarePosted on

Iz novosadskog Positive dobio sam na test sjajni mali apartić iz čuvene Exilim Casio serije – Casio Exilim EX-Z35. Kompanija Casio je na bogatoj tradiciji proizvodnje digitalnih kamera koje uspešno spajaju visoku tehnologijum, stila i minijaturne dimenzije, razvila najnoviji model iz svoje popularne Exilim linije -model Casio EX-Z35.

Casio Exilim EX-Z35

Sofisticiran i moćan

Najsvežiju ultrakompaktni model poseduje brojne inteligentne automatske funkcije stopljene u tanak i moderan dizajn koji omogućava korisnicima da lako beleže sve svoje drage trenutke. Ovaj minijaturni model je pravo otelotvorenje sofisticiranosti Exilim serije i inovacija na kojima kompanija Casio konstantno radi. Nudi modernizovane funkcije i poboljšane mogućnosti za obradu slika kroz funkcije izbora najboljeg snimka, Easy-Mode za lako postizanje sjajnih rezultata i olakšano portretisanje sa funkcijom prepoznavanja lica.

Casio Exilim EX-Z35

Z35 nosi u sebi najnoviji Exilim Engine verzije 5.0, koji donosi veći kvalitet slike uz manju potrošnju energije, tako da sa punjivom baterijiom NP-82 od 710mAh možete da napravite ogroman broj fotografija bez dodatnih troškova za izmenjive baterije. Kamera snima u efektivnoj rezoluciji od čak 12,1 megapiksela, do sda ne viđenoj na ovako malim aparatima. Poseduje 3x optički zum, a sve snimke možete pregledati na velikom pozadinskom LCD ekranu dijagonale 2,5 inča. Brz pristup snimanju videa, obezbeđen je posebnim film-tasterom, kojim korisnik može da snimi nezaboravne trenutke u 720p (HD) rezoluciji.

Kako je težak samo 113 grama i dugačak manje od 10 centimetara, najviše je nalik na mobilni telefon i lako može da se smesti u bilo koji džep. Poseduje 17 Mb interne memorije koja se lako proširuje jefitnim SD karticama. Sa svim nabrojanim karakteristikama, EX-Z35 je idealan za svakodnevno nošenje u svakoj prilici.

Casio Exilim EX-Z35 može da se nabavi u Positiveu po ceni od 11.570 dinara, a detaljan test aparata moćićete da pročitate u junskom broju Mobitech amgazina. U nastavku možete videti galeriju detaljnim eksternim pregledom aparata, te primere snimaka i video zapisa načinjenih sa Casio Exilim EX-Z35.

Primeri fotografija načinjenih sa Casio Exilim EX-Z35 aparatom – makro fotka i pejzaž, u full rezoluciji:

Takođe, Casio Exilim EX-Z35 snima i vide i to u HD 720p rezoluciji, evo i primera koji sam danas snimio tokom pljuska sa ledom. Naravno, sve se lako i direktno sa aparata postavlja na Youtube:

Please follow and like us: