Business Blogging – vodič za početnike

Categories Blogosfera, Internet, Internet marketingPosted on

Debbie Weil poštovana business blogerka i pionir u oblasti eNewsletter-a (WordBiz), napisala je i nedavno objavila e-brošuru “Beginner’s Guide to Business Blogging” (PDF, 40 str.) koja je inicijalno bila besplatna (do juče, 25.01.), a distribuirana je putem odlične lokacije ChangeThis za “razmenu ideja u e-obliku”.

Publikacija iz “pera” business blog eksperta na krajnje jednostavan i jasan način pojašnjava osnovne pojmove iz domena blogovanja, te zašto i kako voditi uspešne biznis-blogove, a sve to u vrlo profesionalnom formatu. Uz mnoštvo značajnih definicija, dokument je prepun linkova i primera iz prakse.

S obzirom da publikacija nije više dostupna sa inicijalne download lokacije, te da sada više nije besplatna (košta 29$), odlučio sam da svim čitaocima Svakodnevnice uštedim tih 30-tak dolara i omogućim slobodan download ove brošure u narednih par dana, naravno uz izričitu dozvolu autorke.

Citat:

You are given the unlimited right to print this manifesto and to distribute it electronically (via email, your website, or any other means).

Za sve zainteresovane, download link je sledeći:

Please follow and like us:

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *