Britney Spears ekspolatiše bebu

Categories Marketing, MedijiPosted on

Veoma zanimljiva manipulacija medijima, ali i sopstvenim potomstvom. Iako je poznata američka zvezda unapred ugovorila ekskluzivne studijske fotose njene novorođene bebe sa poznatim tabloidom People, nakon samog snimanja Britney se predomislila, odbijajući ideju prodaje fotosa svoje bebe, navodno iz "moralnih" razloga.

Nakon ovoga, par dana kasnije fotke sa snimanja pojavljuju se na Webu, na brojnim sajtovima i blogovima. Sledi odgovor Spears-ove u vidu pretnji sudskim gonjenjem njenih advokata svima koji objave i delić pomenutih fotosa. Ova reakcija izazavala je uklanjanje spornih fotosa sa većine Web lokacija.

I, nakon nekih mesec dana, Britney naprasno menja prvobitnu odluku i dozvoljava objavljivanje fotosa u magazinu People.

Možda vam ovo liči na klasičnu selebriti sapunicu, ali ako se malo bolje razmisli, vidi se da je popularna pevačica od momenta prve zabrane do davanja ponovne dozvole tabloidu, u stvari čekala samo bolju ponudu.

Radilio se samo o jednoj vrsti licitacije i to vrlo degutantne. Zvezda je manipulacijom medijima, koji jedva čekaju ovakve prilike za podizanje tiraža, najverovatnije uspela da uveća prvobitnu dogovorenu sumu sa magazinom. Perfidno i prilično ljigavo…

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *