Blog vremeplov

Categories BlogosferaPosted on

Sa novom 2009. godinom blog Svakodnevnica ušao je u 5 godinu postojanja, za mesec dana biće punih 5 godina, i ulazi u svoju 6 kalendarsku godinu.

Još malo pa se nagomilalo skoro 2000 zapisa, i većina ima bar neku vrstu vrednosti, a kako taj kapital ne bi ostao u zapećku, postavio sam na naslovnicu rubriku Blog vremeplov.

Rubrika je slična onoj u "Politici" – u Politici pre 25, 50 i 100 godina, s tim što je vremenski prilagođena blogovskom kalendaru i frekvenciji osvežavanja. Pa tako imate zapise na današnji dan, pre godinu, pre 2, 3 i 4  godine, a za mesec dana dodaću još jednu stavku – pre "5 godina" ;)

Ova najava je posbeno upućena onima koji prate blog Svakodnevnciu putem RSS čitača i agregatora, a samo onih koji redovno "povlače" RSS ima preko 500, jer kako zapisi idu u full-u ređe posećuju sam blog, pa je ovo poziv da sada češće posećuju index stranicu bloga, jer će uvek pronaći nešto zanimljivo.

Please follow and like us:

2 comments

  1. Sve NAJ na 5 godina postojanja ;) !! Ja malo unapred cestitam ali neka…. I da traje nasa svakodnevnica blog jos 5 ,10 godina maa…koliko se da blogu izdrzati ;) Naravno neka bude jos bolji kvalitetniji i da postane Superprofesionalni(gde nadjoh ovu rec hehe) s mnogooo dobrih tema koji uvijek nadjem na njemu.Zaista blog koji vredan paznje i slobodnog vremena bar za mene.Omiljeni mi je blog;)
    pozz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *