Beach-volley BUDVA 2004.

Categories SportPosted on

Evo i prvog ovogodišnjeg turnira u beach-volleyu, mom najomiljenijem sportu. Mesto dešavanja Budva, od 26. do 30. Maja, a oficijelni naziv turnira “NIS Open 2004. presented by Telekom“. Ovo je jedan od osam kvalifikacionih turnira u beach volleyu “NIS Open 2004.” za Olimpijske igre u Atini počinje danas na stadionu “Sveti Toma”, na plaži u Bečićima.

Za turnir je prijavljeno 97 ekipa iz 37 zemalja, a nagradni fond iznosi neverovatnih 180.000 dolara. Tu je i 26 prvoplasiranih parova sa svetske rang-liste i po snazi ovaj turnir će biti jedan od najjačih u seriji.

Žao mi je što Budva nije malo bliže, sigurno bih se sa drugarom prijavio na turnir, pa iako se nismo uopšte pripremali za ovakav jedan događaj, uživao bih samim tim što bih učestvovao.

U glavnom žrebu će nastupiti 32 ekipe, od toga osam iz kvalifikacija, koje će se igrati 26. i 27. maja. Od naših, među 24 ekipe su i dve iz Srbije i Crne Gore – Ivan “Gagi” BugarčićVladislav Mandić i Dejan StanojčićSlobodan Kovač (bivši reprezentativac SCG). Od svetski poynatih imena tu su švajcarci braća Lasiga i brazilski par RIKARDO – EMANUEL.

Please follow and like us: