Auto Show Novi Sad 2006 – intro

Categories InternetPosted on

Sutra se na [url=http://www.nsfair.com/live/]Novosadskom sajmu[/url] otvara 6. po redu sajamska manifestacija “[url=http://www.nsfair.com/live/Kalendar_sajmova/2006/Auto_Show_Novi_Sad/Detaljna?contentId=1063]Auto Show Novi Sad[/url]” kompletno [b]posvećena automobilima i pratećoj opremi[/b].Tokom narednih šest dana (do nedelje) na Sajmu će moći da se vide aktuelni i novi modele najpoznatijih svetskih proizvođača koje će izložiti 150 izlagača.

[imgao]http://img348.imageshack.us/img348/1225/ferrarimp1.jpg[/imgao]

Uhvatio sam poslednje večerašnje pripreme pred sutrašnje otvaranje, a kako [url=Lamborghini Gallardo]možete videti na Flickru[/url], na ulazu će posetioce dočekati dva super automobila [url=http://www.lamborghini.it/]Lamborgini Gallardo[/url] i [url=http://www.ferrariworld.com/FWorld/fw/index.jsp]Ferrari 360 Modena[/url]. Ko ima vremena, i [url=http://www.nsfair.com/live/Posetioci/Sajamske_manifestacje/Auto_Show_Novi_Sad/Ulaznice]350 dinara[/url] pride, a voli automobile ne bo trebao da propusti ovako nešto, pogotovo subotnji dan koji je rezervisan za [url=http://www.nsfair.com/live/Vesti/Sajamske_vesti?contentId=3791]Tuning styling show[/url].

[h2]Novi sajt[/h2]Kad smo već kod sajma, treba istaći i to da je [b]Novosadski sajam konačno [url=http://www.nsfair.com/live/]dobio Web sajt[/url] kakav zaslužuje[/b] jedna ovakva institucija. Pogledajte samo [url=http://voltage.nsfair.co.yu/]staro “ostvarenje”[/url], i sve će vam biti jasno.

Please follow and like us: