ASUS Travelite HS-1000W za bežično mobilno slušanje

Categories Mobile, TechnoPosted on

U novosadskom Positivu možete pronaći mnoštvo zanimljivih gedžeta, a jedan od brojnih koji su me zainteresovali su mobilne bežične slušalice ASUS Travelite HS-1000W

Tajvanski ASUS je poznat po vrhunskim prenosnim računarima, ali i kvalitetnoj periferiji, pa je tako uvećao ionako impozantni portfolio proizvoda sjajnim gedžetom za audiofile: reč o praktičnim prenosivim bežičnim slušalicama koje su zahvaljujući “tvrdom i kompaktnom pakovanju” (torbica sa zipom) vrlo praktične za putovanja.

Preklopive su na pola i rotiraju se u skoro punom krugu, poseduju integrisane 40 mm zvučne školjke, a bežično rade na mobilnoj frekvenciji od 2,4 GHz kako bi se WiFi povezale sa USB prijemnikom koji dolazi uz slušalice. Preko USB prijemnika slušalice se povezuju na računar i idealne su za slušanje muzike, igranje igara i zahvaljujući fleksibilnom mikrofonu za Skype-ovanje.

Teške su samo 122 grama, a vreme punjenja iznosi oko 2 i po sata, a litijum-jonska baterija puni se preko računarskog USB kabla. Bez ikakve smetnje i šuma rade na udaljenosti do 20 metara od izvora, tako da muziku možete pustiti bilo gde na računaru u kući ili stanu, i slobodno uživati u muzici. Takođe, možete se spojiti preko Skypea sa nekim i zahvaljujući bežičnosti možete komunicirati čak i kada niste pred računarom – možete raditi savim drugi posao u drugoj prostoriji.

Uključuju se preko tastera na zvučnoj školjki, a tu su i tasteri za podešavanje intenziteta zvuka. Uz maksimalno napunjene baterije, ASUS Travelite HS-1000W, koje imaju raspon frekvencije od 20 Hz do 20 KHz, nude uživanje slušanja omiljenih numera do 8 sati. “Tapacirane” su na odgovarajućim mestima tako da su uz malu težinu veoma ugodne za dugotrajno nošenje.

ASUS Travelite HS-1000W mobilne bežične slušalice mogu se nabaviti u Positive-u po ceni od 7.350 dinara.

Please follow and like us: