Amajlijom protiv auto-krađe

Categories SvakodnevnicaPosted on

"Listajući" sinoć kanale na TV-u nisam ni bio svestan da sam čak "besplatno" prošao kroz seansu "dr." Ljubiše Stojanovića. Zadržavši se malo na kanalu lokalne TV stanice "Duga" čuo sam da su svi gledaoci upravo uspešno prošli kroz isceljujuću video-seansu dr. Stojanovića. Ne naročito naočita voditeljka je ustvrdila je tih 90 minuta prošlo kao tren. Ovo je značilo da je čovek, pošto je nastavio sa pričom, zakupio čitava 2 sata večernjeg programa dotične stanice.

Pošto me je zaintrigiralo obaveštenje da sam upravo prošao kroz isceljujuću seansu, nastavio sam sa gledanjem i pažljivim slušanjem izlaganja dr. Stojanovića. Iscelitelj je upravo počeo sa predstavljanjem priveska-amajlije koja deluje protiv auto-krađe (?!). Jednostavno, kupite od njega privezak, okačite ga na lančič oko vrata i vaš auto je bezbedan od krađe.

Nisam mogao da verujem. Pa, zar nam nije dosta vidovitih Zorki i Branki, te mnogih sličnih prevaranata koji igraju na kartu neobrazovanosti, beznadežnosti i nesreće drugih ljudi. Gledajući dalje emisiju, saznao sam da čovek ima i svoj sajt, te da gledaoci mogu preko njega da naruče sve proizvode iz asortimana ovog vrlog doktora. Adresa sajta je www.soh.co.yu.

Ovaj podatak me još više zainteresovao, te nisam mogao da odolima da ne posetim mrežnu lokaciju ovog gurua. Iznenađenje je bilo potpuno. Nije to bio sajt koji su sklepali klinci iz komšiluka, već pravi interaktivni sajt sa web aplikacijom za naručivanje-prodaju proizvoda u pozadini, koji je uradila jedna novosadska agencija. Tek tamo možete da se upoznate sa svim dometima ovog "iscelitelja" koji se izdaje za:

Citat:

doktora energoinformacionih nauka, aktivnog člana Ruske akademije energoinformacionih nauka, specijalistu narodne medicine, redovnog člana Scientific and Medical Network, Velika Britanija i International society for the study of subtle energies and energy medicine, USA.

Široki dijapazon proizvoda koje nudi dr. Stojanović počinje privescima i kremama, i ide preko pilula, pa sve do video-kaseta i knjiga. I

svi ovi proizvodi su "isceljujući"

, i leče sve medicini poznate i nepoznate bolesti. Evo i navoda delovanja ISCELJUJUĆE KREME:

Citat:

  • Isceljenje većinu hroničnih, psihijatrijskih i organskih i svih akutnih bolesti;
  • Brzo otklanja bolove i tegobe koji su posledica promene vremena i dnevnih stresova;
  • Postepeno otklanjanja bolove i tegobe kod hroničnih bolesti.

I sad, pitam ja vas, šta još treba da ponudi ovaj "doktor" kako bi reagovao javni tužilac?

Please follow and like us:

3 comments

  1. nabasah na ovaj clanak…jednom, bas oko pre 5 godina, odvedena sam ( od neke bolesnice, koja se i slamke hvatala za spas ) na njegovo ,,predavanje,, ( prodavanje magle)..bilo je xaxaxa…sad vidim, nema mu stranice na srpskom… engleska verzija dostupna, prodaje kanda van Srbije…ne bi me cudilo i na swazi jeziku da objavi sajt…ali, narod naseg podrucja, i oko nas, uvek je voleo neke vange…nazalost! jooj, koja smo beda!

  2. Da bismo procenili da li neko poseduje kvalitet, onda bi verovatno i sami trebali biti obrazovani ili barem upoznati sa oblascu kojom se ta osoba bavi. Ljubisa se bavi duhovnoscu i ono sto on radi – u odnosu na ono sto se u svetu prodaje kao “duhovnost”, predstavlja sam vrh. Naravno da oni koji ne shvataju sta duhovnost jeste, ne mogu da naprave razliku izmedju njega i recimo Milana Tarota.

    Privezak (protiv kradje auta) predstavlja fizicki nosilac za koje su molbom “vezane” duhovne energije, koje stalno sfericno salju neku vrstu molbe da u polju dejstva tog priveska (5-10 metara ili vise), nijedna osoba ne planira kradju auta, sto kod eventualnih kradljivaca automatski deluje na njihovu podsvest, te ce reagovati u stilu: “Ma daj covece, ne radi mi se vise nocas. Ajde da palimo negde na pice” i slicno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *