8 godina blogovanja

Categories BlogosferaPosted on
Ovako je blog izgledao 2004.

Današnjim danom započinje 8 godina postojanja bloga Svakodnevnica, i od januara 2004. navršava se punih 7 godina aktivnog blogovanja. Ako na naslovnici bloga pogledate rubriku “Blog vremeplov” videćete dnevne zapise za na današnji dan za svaku pređašnju godinu, pa sam danas dodao još jednu – 7 godinu.

Za 8 godina, preko 3.000 blog zapisa, o svemu i svačemu, ali uvek o nečemu što je mene zainteresovalo, a kako statistike posete kaže  – zainteresovalo je i mnogobrojne posetioce – čak 1 milion poseta i 670 hiljada unikatnih posetilaca samo u 2010. godini. U međuvremenu, puno novih iskustava, mnoštvo projekata, sajtova i novih blogova.

Poslednji u nizu je Motor blog koji je za samo 2 meseca postojanja dostigao preko 20.000 posetilaca. Na nastao je kao svojevrni blog-spin-off odnoso iz auto rubrike ovog bloga. Ovo je ujedno i putokaz za sve blogere kako da fragmentacijom započnu neki novi blog i otvore sebi neke nove prilike i iskustva.

A sa novim letom, svim čitaocima, posetiocima, kolegama, blogerima  i onima koji na neki način prate ovaj blog sve najbolje u novoj 2011. godini, puno zdrava, ljubavi i sreće!

Please follow and like us:

2 comments

  1. Redovno pratim tvoj blog godinama i radujem se svakom narednom postu! Zelim ti puno uspeha u blogovanju i jos 100 blog rodjendana!!!
    Srecna ti Nova godina, puno zdravlja, srece, uspeha i novih projekata!!!
    Ziveli!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *