400.000 fotki na SXC.hu servisu

Categories FotografijaPosted on

Po onoj – Neverovatno, ali istinito – baza web servisa za razmenu kvalitetnih fotki SXC.hu “preskočila” je cifru od 400.000 prikupljenih fotografija.

Svaki član ove online zajednice (zajednica od preko 30 hiljada fotografa amatera) svojim nesebičnim deljenje fotografija nekome je olakšao posao i sigurno uštedeo znatna finansijska sredstva, kojih uvek nedostaje – pogotovo malim, ne zavisnim i neprofitnim medijima.

Velikim medijima i kompanijama, na raspolaganju je more  i kvalitetnijih fotografija na brojnim komercijalnim photo-stock servisima, ali da nema SXC.hu servisa sigurno ne bi bilo ni mnoštva “malih” medija, novina, newslettera, udžebenika… Ako već niste, a posedujete fotoaparat i neku fotografiju koju možete podeliti, učlanite se u zajednicu i pomognite nekome, kao što će neko pomoći i vama kada vam zatreba neka fotka.

Top 20 članova ove zajednice,uploadovalo je preko 3.000 fotografija koji su zadovoljili postavljene standarde, svako od njih, a najaktivniji član postavio je preko 20 hiljada fotki.

I sam sam postavio nekih 15 fotki (u poslednje vreme nisam bio nešto aktivan) ali su neke od njih bile od velike koristi mnogima. Samo fotka kamere preuzeta je preko 13.000 puta, dok ukupni broj downloada svih fotki prevazilazi 16.000.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *