20 GB za 300 dinara

Categories GooglePosted on

Kada vam se Gmail sanduče napuni sa preko 14 hiljada mailova koji zauzmu 7,2 GB od onih 7,52 GB besplatnih koje Google nudi svojim korisnicima, vreme je ili za veliko čišćenje prijemnog sandučeta ili da pređete na neki od “GOOGLE paid storage” paketa.

Brisanjem nepotrebne gomile mailova sa fajlovima dodacima može se prepoloviti zauzeti prostor, ali vam treba i dosta vremena da izfiltrirate i odvojite bitno od nebitnog. Sam Google je otežao situaciju jer i dalje uz svaki pojedinačni mail ne prikazuje veličinu maia odnosno atačmenta tako da mailove ne možete izfiltritrati na osnovu njihovih gabarita.

Sve naravno da bi prešli na paid paket, ali ni to nije danas veliki izdatak. Za svega 5$ iliti 2 paklice cigareta dobijete do Google čak  20GB dodatnog ukupnog prostora koji dele svi Google servisi (Google Docs, Picasa, Gmail…) koje koristite. Ovo je sjajan ponuda s obzirom mogućnosti deljenja fajlova u okviru tzv. Gdrive-a.

Preko Google Checkout-a uplatio sam pre neki dan 5$, i već sledećeg dana umesto 7,52 GB raspolaganju je 27,52 GB – dovoljno za sve mailove i dodatke ;)

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *